sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Raportti 1

No niin, nyt pitäisi olla aloitukset aloitettu tai siis aikahan loppui viime yönä klo24:00.

Hienoja töitä teillä on ja raporttejakin on tullut aika kivasti, joita vielä (ymmärrettävästi) vielä puuttuu, joten laittakaahan aloitusraportteja tulemaan, aloitus- ja lopetusraportoinnit pitää lähettää sähköposti osoitteeseen kesayonhullutus2012@gmail.com.

Raportissa ei tarvitse eritellä töitä, vaan ihan projektien määrä numeroina ja nimimerkkisi riittää (emojen työtä helpottaa toki, jos ilmoitat vielä numerosi, joka löytyy blogin reunasta).

Eli: - Tässä ensimmäisessä raportissa ilmoitatte, kuinka monta projektia olette aloittaneet määräaikaan mennessä eli 23.6. klo:24:00 asti, pelkkä lukumäärä siis riittää. Laita sähköpostiviestin otsikoksi: KYH Raportti 1 ja viestiin: nimimerkkisi ja aloitettujen projektien lukumäärä.

Ja huom! Lähetä raportti jokatapauksessa, vaikka et olisikaan aloittanut kaikkia vaadittavia 23 projektia, koska palkintoja on jaossa myös niiden kesken, jotka saavat "vain" osan valmiiksi ja koska osallistuminen edellyttää raporttien lähettämisen, niin kannattaa lähettää ne.

Ei muuta, kuin jatkakaa ja pitäkää lippu korkealla, nyt saa nauttia neulomisesta!

Terkuin, KYH-emot

2 kommenttia: