maanantai 18. kesäkuuta 2012

KYH 17-18

Eilen oli koko päivän sateista, joten kuvaaminen siirtyi tälle päivälle. Ulkona saa oikeammat värit neuleisiin ja ruohikon kuvausalustaksi.

 Sain eilen ommeltua napit KYH 14 Prinsessa Estellen nuttuun. Satiininauhaa en halunnut laittaa, koska mielestäni nuttu on kaunis sellaisenaan.

Tässä ylempänä on KYH 17 neulottu penaali keskimmäisen lapsen toiveiden mukaan tehtynä, vetoketju vielä puuttuu, joten sitä ei voi vielä valmiiksi työksi merkitä. Lankana on violetti Schoeller&Stahlin Record 210-puuvillalanka. Alempana on KYH 18 Moda 1/2011 jämälankatakin ohjeella aloitettu neule Sirdar Snuggly Smiley Stripes-langasta, joka on pinkki-puna-persikka-kirjavaa. Ostin tätä lankaa tänään Anjalinilta käydessäni Salossa nuorempien lasten kanssa, koska vietän tällä erää viimeistä lomapäivää.

Olen pysynyt aikataulussa kyh-aloituksissa, koska työt eivät ole haitanneet harrastuksia. Onneksi aloituksia on jäljellä enää viisi jäljellä töiden alkaessa, joten eiköhän tästä selvitä. Villasukkia olisi suunnitelmissa aloittaa ainakin yksi pari ja tytön tunika puuvillalangasta.

2 kommenttia: