tiistai 12. kesäkuuta 2012

KYH 1-11

Olen ensimmäistä kertaa mukana hulluttelemassa. Ainakin aluksi olen aloitellut pieniä töitä, joista osa on jo valmistunut. Muutaman isommankin työn ajattelin toteuttaa, mutta en ole vielä päättänyt, mitä ne ovat.

Tässä valmiit kyh-työt: KYH1 villasukat koko 42 Step-raitalangasta, KYH 2, 3, 7, 8  ja 9 Himppumummun patalappu- ohjetta mukaillen 7 veljestä raitalankojen jämistä (yksi puuttuu kuvasta), KYH 6 villasukat koko 39 Step-langasta l.valk+raitaväri. Innostuksen raitasukkiin sain katsellessani muiden tekemiä kauniita sukkia. Lisäksi valmiina on KYH 5 sytomyssy Pauliina-myssyn ohjeella M&K Anemone-langasta. En saanut myssyä kuvaan, koska se on kaverillani virkkausmallina.


Tässä keskeneräiset työt: KYH 10 naisten villasukat Step-langasta l.valk+sini-vihertävä-kirjava, yllättäin raidalliset sukat, ja KYH 11 pikkutytön liivihame koko 1v. Mandarin Petit-langasta.
Tämä KYH 4 tiskirätti piilotteli ryhmäkuvan ottohetkellä käsityöpussissa, joten se pääsi omaan kuvaan. Lankana tässä on Idena Bamboo-kerien loppuja, tulivat käytettyä kokonaan.

Tämän päivän aloitus on vasta ajatusasteella. Puuvillainen kolmiohuivi on suunnitelmissa, mutta mahtaako päästä tänään puikoille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti