maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kova tahti

Huhhuh, on kiirettä pidellyt. Emon velvoitteista huolimatta minäkin olen ehtinyt jo puuhastella monta työtä puikoille. Aloitettuna ja jo puikoilta pois hypänneinä on 13 tiskirätin verran, mutta seuraava työ onkin astetta jos toistakin haasteellisempi.

Ystäväni oli bongannut askartelulehdestä idean leikellä vanhoja t-paitoja kuteiksi ja virkata kuteista pyöreä matto. Hän kävi eilen luonani ja jeesasin häntä alkuun virkkailussa. Ja tietysti illalla rupesi virkkaussormea kutkuttamaan niin, että eiköhän mulla ole nyt olohuoneessa paidanraatoja vinot pinot odottamassa saksimista. Pari virttynyttä vaatetta kerkesinkin jo suikaloida ja muutaman kerroksen virkata vailla minkäänlaista järkevää suunnitelmaa siitä, minne pyöreä matto voisi edes sitten valmistuttuaan sijoittua. Jonnekin, ehkä, tai sitten ei. Ehkä lahjoitan sen jonnekin. Tekemisen polte nyt vain oli saatava sammutettua.

Sitten vielä muistutan kaikkia, että näihin KYH-blogeihin päivittäminen ei siis ole välttämätöntä, jos se ei tunnu luontevalta itsestä. Voit päivittää joko pelkästään KYH-blogia, pelkästään omaa blogiasi tai pelkästään Ravelrya tai jos haluat puuhastella itseksesi, ei sinun tarvitse päivittää minnekään, mutta muista, että joidenkin palkintojen jakajat edellyttävät tietynlaista raportointia. Toki voit päivittää vaikka joka paikkaan, jos tahdot! Näistä asioista saat lisätietoja ensimmäisen KYH-blogin oikeasta sivupalkista ja teknisiä ohjeita saman blogin aiheeseen liittyvältä sivulta.

Koukuttaja-emo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti