maanantai 25. kesäkuuta 2012

KYH 21-23

Loppujen kyh-aloitusten kanssa meinasi iskeä paniikki, kun juhannuspäivät menivät töissä iltavuoroissa. Juhannusaattoiltana heti kotiinpäästyäni lähdin lasten kanssa kokkoa katsomaan, joten viimeiset aloitukset jäivät hyvin viimetippaan.

Tässä ovat loput aloitukset, kaikki sukkia. Ylimpänä KYH 21: vauvan sukat vadelmanpunaisesta Novita Woolista. Keskellä on KYH 22: naisten sukat vihreä-kelta-oranssi-raidallisesta Drops Fabelista. Alimmaisena on KYH 23: naisten polvisukat raidoitettuna vaaleanpunaisella ja vaaleanvihreällä seiskaveikan Opi villasukka-väreillä. Innostuin eilen neulomaan jo ensimmäisen sukan valmiiksi, koska halusin nähdä, tuleeko sopivan kokoinen omaan jalkaani. Sukanvarsi näyttää leveältä kuvassa, mutta on jalassa sopiva.

Nyt on kaikki kyh-työt onnellisesti aloitettuna, joten ensimmäinen tavoite saavutettu minunkin osaltani. Seuraavaksi reipasta tikuttelua, että kaikki aloitukset valmistuisivat. Onneksi pienemmät aloitukset ovat jo valmistuneet, joten aikaa jää hitaammille töille. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti