torstai 30. elokuuta 2012

Koukuttajan arvontapalkinto


Kas, on arvontojen aika!

Me emot olemme laittaneet hiljalleen arvontakoneistomme pyörimään ja ihan ensimmäisenä minä korkeimman henkilökohtaisesti julistan voittajan siinä kilpailussa, jota itse arvioin. Olin kerrankin kaukaa viisas ja seurasin jo matkan varrella tekemiänne upeita kilpailusuorituksia täältä, blogeistanne ja ravelrysta ihan erityisesti se mielessäni, että meillä on täällä kaikenlaista arvottavaa ja emojen valittavaksi jää jonkin verran palkittavia. Olen nyhertänyt omat pikku muistiinpanoni ja sieltä löytyi kerrassaan ylivoimainen voittaja sarjassa "Koukuttajan mielestä hassunhauskin kilpailutyö, jollaisen se haluaisi itselleenkin".

Rumpujen pärinää...

Voittaja on: Sude blogista Suden silmukat ja voittajatyöt ovat herttaiset apinahenkilöt Sude apinoi -postauksessa.

Otapa Sude yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen mai (ät) iki piste fi, niin kerron, miten saat palkintosi lunastettua!

Ja te muut, olkaa vielä kärsivällisiä! Teitä on hirmukkaan paljon ja palkintoja samaten. Emme ole unohtaneet teitä, vaan räpiköimme raporttitulvan keskellä ja rysäytämme arvontojen tulokset ihasteltaviksenne ihan heti välittömästi saman tien oitis, kun se vain on mahdollista.

Rentoja ja leppoisia neulehetkiä pimeneviin viileisiin iltoihin toivottelee teille jokaiselle Koukuttaja-emonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti