keskiviikko 1. elokuuta 2012

Viimeiset valmistuneet

Lopultakin ehdin tänne kirjoittelemaan. Sain kyhäilyt valmiiksi 30.7. eli ei mitenkään viimetipassa. Jossain vaiheessa tuntui, etteivät työt etene, koska aina oli jotakin menoa tai töissä iltavuoroja. Nyt olen ollut toisella lomapätkällä pari päivää, joten vielä olisi ehtinyt tikutella urakalla, jos olisi ollut tarvetta.
Tässä KYH11 n. 1 vuotiaan liivihame, malli Kauneimmat käsityöt 4/99 -lehdestä. Helman neulominen tuntui kestävän ikuisuuden, koska silmukoita oli aluksi n. 150 yhdessä kappaleessa. Toinen kappale valmistui nopeammin, koska neuloessa oli mukavaa juttuseuraa. Lankana on Mandarin petit.
Viimeisenä valmistui KYH20 tytön tunika kokoa 146cm. Malli on Drops smådrops 15-6. Tunika on neulottu pyörönä ja siitä johtuen sivut kiertävät jonkin verran, vaikka kostutin kunnolla ja annoin kuivua tasona. Pääntien reunuksen virkkasin kiinteilläsilmukoilla ja tein solmimisnauhat. Lankana on M&K Sommargarn.

Osasta valmistuneista kyh-töistä ei ole kuvia, koska kuvat oli laitettu koneelle, mutta tietokonetuki-esikoinen oli ilmeisesti poistanut ne työpöydältä tehdessään järjestelyjä. Ja kuopus oli poistanut ne kännykän muistista, koska oli tarvinnut lisätilaa omille kuville. Jos innostun lähipäivinä, voin vielä kuvata työt uudelleen ja laittaa tänne.

Kivaa on ollut ensikertalaisena kyhäillä. Olen tyytyväinen, että sain kaikki työt määräaikaan mennessä valmiiksi. Ensi vuonna lähden taas mukaan, jos tällainen järjestetään. Aurinkoista kesän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti